6 vendég aki nem hiányozhat
2017. augusztus 07. írta: Moah

6 vendég aki nem hiányozhat

Minden apró részlet számít az esküvő megszervezésénél. Hogy is ne gondolnánk rögtön a dekor mellett a vendéglistára. Legyen hát szó arról a 6 vendégről, akik ékesíthetik a Nagy Napunkat.

aloe-vera.jpg

1, Vendég, aki anélkül is jól szórakozik, hogy ájulásig inná magát

Nincs annál elszomorítóbb dolog, mikor a vendégek csatakrészegen tántorognak, elesnek és esetleg fel is borítanak dolgokat, amiknek nem kéne, hogy megtörténjen. És akkor nem is beszéltünk a magatartásukról. Ha úgy érzed, hogy a te ünneplés-elképzelésed, nem egyezne meg a meghívottakéval, merj velük beszélni vagy szimplán ne hívd meg. Koncentrálj olyanokra, akik táncolnak, élvezik a pillanatot anélkül, hogy másnap ne emlékeznének semmire.

2, Kisgyerekek, akik minden pillanatot élveznek

Kislányok a cuki mini ruhácskáikban, vagy kisfiúcskák az édes mini öltönyükben minden szivet meghódítanak. Jól el tudnak szórakozni, és sokszor többet is táncolnak, mint egy felnőtt ember. Azonkivűl tökéletes modellek a fotósnak.

3, Felnőttek, akik örülnek neked és döntésednek

El ne felejts olyan embert meghívni, aki azért szeret mert vagy, és boldogan részesei lennének a Nagy napodnak. Ők általában a nagynénik és nagybácsik, szülők ismerősei, akiket egész életedben ismersz. Hívj meg olyan embereket, akik az egész életedet nyomonkövették, akiknek a szeme előtt nőttél fel, és azt szeretnék, hogy boldog legyél a házasságodban. Itt most nem anyukád távoli barátnőjére gondolok, hanem olyan személyekre, akiket tényleg ismersz és kedvelsz.

4, Bátyád barátai

Ha van bátyád, ne csak őt hívd meg, hanem annak haverjait is. Egész éjjel táncolni fognak, és mindenkit meg fognak pörgetni a táncparketten. Továbbá tuti gondoskodni fognak a jóhangulatról. 

5, Nagyszülők

Őket nem szabad kifelejteni a listáról. A nagyszüleid biztos példaként álltak valami miatt előtted, és magukban hordozzák a biztos stabil házasság érzését. Ne felejts el a Nagy napon beszélgetni velük és figyelj is arra amit mondanak. Tuti biztos el fognak morzsolni egy-két könnycseppet, szóval mindig legyen kéznél zsepi. 

6, Háziállatok

Egyre több pár viszi magával az esküvőre négylábú kedvencét. És nincs is ezzel semmi baj. Családod része, és még ahhoz is van erejük, hogy a Nagy napodat feldobják. 

 

És te kit hívsz meg?

A bejegyzés trackback címe:

https://moah.blog.hu/api/trackback/id/tr1312716142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása