Mesébe illő történet
2017. július 02. írta: Moah

Mesébe illő történet

Kinek ne lett volna az oviban nagy szerelme, akit büszkén mutatott be mindenkinek. De ki is volt az, aki később el is vette kiszemelt ovistársát?

 

1_4.jpg

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Laura és egy Matt. A két lélek már hat hónapja házas, és a következő történetet mesélte el Matt találkozásukról:

Laura és én az oviban találkoztunk. A leges legelső emlékem 3 évesen volt, és hogy a csoport előtt álltam és magyaráztam, hogy egy napon el fogom venni ezt a lányt feleségül. Mikor gyerekek voltunk, Laura tanította meg nekem, hogyan kell hintázni, hogyan kell hegyet rajzolni és a helyes módon füstölt sajtot enni. Emlékszünk a bújócskákra, fogócskákra a játszótéren, és persze, hogy a délutáni alvásokkor ébren maradtunk. Laura elbűvült már gyerekként is, és még most is. Végül elvesztettük egymást szem elől, mikor elkezdődött az általános iskola, és az egyetlen mód, hogy lássuk egymást a következő 7 évben a *karácsonyi képeslapok voltak. A gimnázium idején újra sikerült találkoznunk egy közös ismerős révén. Két héten belül már jártunk, és a gimnázium végéig randizgattunk, még úgy is, hogy teljesen külön iskolákba jártunk. Távkapcsolatba került, mivel az egyetemek elválasztottak minket egymást. Mindenki külön államba került. 2015 május 23.-ig egy hétköznapi pároska voltunk, amikor is betartottam ovis igéretemet, és feleségül kértem Laurát. A lánykérés pedig nem is lehetett volna máshol, mint a régi közös ovinkban....

*Amerikában karácsonykor előszeretettel készítenek egyedi képeslapokat, amiken a család fényképe szerepel. Így történhetett, hogy hét éven át látták egymást a képeslapról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://moah.blog.hu/api/trackback/id/tr2012634103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása