Hogyan éld túl az esküvőt hőségriadóban
2017. július 06. írta: Moah

Hogyan éld túl az esküvőt hőségriadóban

Sok esküvő szerveződik tavaszra és nyárra. Ennek legfőbb oka, hogy ilyenkor nem szükséges tető alá vonulni, és a szabadban is lehet ünnepelni. De mit csinálsz akkor, ha az esküvődön a hömérséklet 30 fok fölé emelkedik?

19260499_1749655958385037_6892847130938205431_n.jpg

A ruha

A legjobb hír hölgyeim: egy fehér ruha a legtökéletesebb választás napsütötte meleg napon. És a méret? Egy rövidebb ruha ugyanúgy megállja helyét a meleg napon, mint egy hosszabb társa szellősebb anyagból, amin a szellő keresztül tud fújni. Olyan ruhád lenne, ami az alakodra lesz öntve? Ne húzd túl szorosra a fúződet. Ha meg esetleg úgy érzed, hogy nagyon meleg lenne, készíts be egy rövidebb ruhát váltásnak.

Frizura és smink

Mit szólsz egy kontyhoz a fejed tetején? A nyakad szabad marad, és kevésbé lesz meleged. Egy jó sminkes pedig azt is meg tudja oldani, hogy a legnagyobb melegben se csússzon el a sminked. Legyen a kistáskádban egy ecset meg egy púder, hogy időközönként mattísd a T-zónát illetve az orcádat. 
Hasznos lehet egy kis flakon spray, amivel időközönként szintén fel tudod magad frissiteni. Emellett elengedhetetlen a dezodor, és a naptej.

Vőlegény

Igen hölgyeim, nem csak nekünk kell odafigyelés, hanem leendő párunk is néha felfrissülne. Amit lehet csinálni: Készíts be két szép inget. Egy szép nyári ceremónia után, mindenki szívesen leveszi öltönyét, és igazi felüdölés egy friss, tiszta inget felvenni. Ezen felül egy kalap is jól jöhet. Nem csak, hogy hűsíti a fejet, de még jól is állhat.

Hidratálás

Fontos, hogy megfelelő folyadékot igyunk egy meleg napon, mert különben nem a boldogságtól fogunk elalélni. Tegyél mindenhova szép kristály vázákat vízzel, dobj bele egy kis gyümölcsöt. Vagy ha olyan helyen vagy, kérdezd meg a helyet, hogy feltudnának-e szolgálni csapvizet az italok mellett. Egy nagyon meleg napon ugyanis akár 3-4 litert is meg lehet inni. És akkor az alkoholról még nem is beszéltünk. 

Apróság

Fagyi. Pálcikás fagyi a lehető legjobb döntés egy meleg napon. De emellett tehetsz ki friss gyümölcsöt is. Ezeket még akkor is szívesen fogyasztha az ember, ha túlfeszült a szervezésben.

Árnyék

Gondoskodj napernyőről vagy sátorról. De legyezők sem rosszak, ha a levegő egyre melegebb lesz. Számíts arra, hogy az égi felfrissülés általában kisebb záporokkal, zivatarokkal járhat. Legyen mindig B terved a további mulatságokra.

Élvezd 

És végül: Ne idegeskedj. Mindenre hagyj időt, hogy ne kelljen rohannotok. És akkor se ess kétségbe, ha a melegtől egy-két dolog nem úgy sül el ahogy terveztétek. Ugyanis attól csak még jobban meleged lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://moah.blog.hu/api/trackback/id/tr112636973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása