Sztáresküvők - Palacsik Tímea és Andy Vajna
2017. augusztus 25. írta: Moah

Sztáresküvők - Palacsik Tímea és Andy Vajna

Minden sztáresküvő izgalmas, már csak azért is, hogy a híres név mennyire fog megjelenni a ruhában, avagy a dekorációban. Legújabb sorozatomban a sztárokat vesszük sora, hogy ki, hogyan nézett ki esküvőjén.

Vajna Tímea

 

12.jpg

2013. augusztus 18. Los Angeles. Másfél év járás után mondta ki egymást a boldogító igen Andy Vajna, és Palacsik Tímea. Az oltárhoz édesapja, és két koszorúslány kisérte. A ruhája az Oscar de la Renta egyik darabja volt. Sajnos nincs sok információ arról, hogy pontosan milyen ruhát viselt, így csak találgatások vannak. Az első táncra Edwin Marton húzta a nótát hegedűn. A helyszín Antonio Banderás villájában volt, ahol rengeteg híres sztár is felbukkant a meghívottak között. Az esküvőt visszafogott stílus jellemezte, mint ahogy Tímea másod ruháját is a szertartás után. Csokrát Vendela rózsa és Papagáj tulipán alkotta, egy kis swarowski kristállyal feldobva. Dekor téma fehér volt. 

12_1.jpg

12_2.jpg

12_3.jpg

12_4.jpg

12_5.jpg

12_6.jpg

12_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://moah.blog.hu/api/trackback/id/tr3712726940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása