Pocakkal az esküvőre
2017. július 14. írta: Moah

Pocakkal az esküvőre

El vagy jegyezve és úton a trónörökös? Duplagratula! Minden esküvőt alaposan meg kell szervezni, na de ha pocakosan készül rá az ember, akkor van egy - két extra dolog amire figyelni kell. Persze várhatsz míg megszületik, hogy régi alakodat visszanyerd, de minek? Egy kismama, köszönhetően a terhességi hormonoknak, sokkal ragyogóbb menyasszony, szóval, előre!

19260499_1749655958385037_6892847130938205431_n_1.jpg

Időpont

Ha lehetséges, tervezd az esküvődet a másik trimeszterbe. Akkor ugyanis a legmagassabb az energiaszinted, kényelemesen tudsz mozogni, és semmi nem lesz útban, hogy mulass.

Beosztás

Néha elkelhet egy kis pihenő. Tervezz itt-ott magadnak pár perc nyugalmat, vagy rövidítsd le a programot. Például ha szeretsz hajnalig táncolni, akkor hozd előbbrébb a lagzidat, hogy hajnalban pihenhess inkább. 

Segitség

Nemcsak a hangulatod tud ingadozni, de néha a tested nem tudja az iramot tartani veled. Kérj segítséget egy szervezőtől, vagy vond be a szervezésbe testvéredet, vagy barátnődet. 

Helyszín

Keress olyan helyet, ami könnyen megközelíthető. Sok helyen van lehetőség ottalvásra is. Ha nem lenne, foglalj valahol egy szobát, hogy időközönként megpihenj és felfrissítsd magad.

Álomruha

Minden pocak másként nő. De ez nem baj. Minden szalon képes a pocakoddal számolni, és egy pár számmal nagyobb ruhát megrendelni, majd abból bevenni. Kicsivel többször kell majd próbálni menni, és csak az utolsó pillanatban lesz rád igazítva. 

Cipő

Ha nem is vársz babát is fontos, hogy a lehető legjobb cipőt válasszad, amiben egész nap tudsz mászkálni. Magassarkút szeretnél? Válassz egy telitalpasat vagy legalábbis ne tűsarkút. De ha te inkább sportcipőben, tornacipőben, vagy topánkában érzed kényelmesnek, nincs akadálya!

Enni & Inni

Szólj az étteremnek, hogy kismama vagy, hogy úgy tudjanak készülni a menüvel. Gondoskodj róla, hogy alkoholmentes dolgok is legyenek, hogy tudj koccintani. 

Kék vagy Rózsaszín

Hagyd, hogy mindenki gyönyörködhessen benned. Tudják már, hogy milyen nemű lesz? Sződd bele a témádba. Vagy csináld meglepetésre, és rejtsd bele a színét az esküvői tortába. Felvágásnál lesz a legnagyobb öröm. 

Gyűrű

A kismamaságnak vannak árnyoldalai is. Ujjaid feldagathatnak, és a gyűrű kicsi lesz. Hogy időben felkészülj erre, próbálgasd a gyűrűt, és ha látod, hogy szorulni kezd, vagy szerezz be ideiglenesen gyűrűfelhúzásra egy átmenetit, vagy egyszerűen ugorjátok át azt a részt. 

Nászút

Az esküvő után eljön a pillanat, hogy mepihenjetek. Viszont kismamaként oda kell figyelned az apróbetűs részekre. Vannak helyek, ahova oltás nélkül nem engednek be, illetve vannak légitársaságok, amik meghatározzák, hogy meddig engedik fel a kismamát, és milyen papírokkal. Mielőtt útnak indulsz, kérdezz ennek utána. 

+1 tipp

Minden várandósság más. Hallgass mindig a megérzésedre, és figyelj oda a tested jeleire. Te tudni fogod, hogy mi lesz abban a pillanatban a legjobb számotokra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://moah.blog.hu/api/trackback/id/tr1612637041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása